Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Hawaii

Proprietate de vânzare în Hawaii

Hawaii este un arhipelag izolat vulcanic din centrul Pacificului. Insulele sunt cunoscute pentru peisajele sălbatice ale stâncilor, cascade, vegetație tropicală și plaje de aur, roșu, negru și chiar nisip verde. Honolulu este capitala și este cel mai populat oraș și este situat în Oahu.

Ei sunt, de asemenea, unul dintre cele două state cu Alaska, care nu aparțin așa-numitelor State Unite învecinate.

Principalele insule ale arhipelagului sunt opt: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui și insula Hawaii. Ultimul este și cel mai mare și se numește adesea "Insula Mare" pentru a evita confuzia cu statul.

Hawaii este al 50-lea stat american și cel mai recent stat care a fost adăugat în 1959. Hawaii este singurul stat din America care este compus în întregime din insule.

Cu puțin peste un milion de locuitori din insule, este al optulea cel mai mic stat din America și al 11-lea cel mai puțin populat.

Faptul că populația nu este mare se poate datora, în parte, costului ridicat al vieții și impozitelor ridicate asociate cu Hawaii. Rezidenții plătesc aproape de trei ori media națională.

În februarie, Departamentul Relații Muncii și Relațiilor Industriale a anunțat că Hawaii a adăugat 2.300 de locuri de muncă în februarie și rata șomajului la 2,1%. Este una dintre cele mai scăzute rate ale șomajului din țară.

 Ce înseamnă această combinație de proprietăți scumpe pentru vânzare în Hawaii, cheltuieli costisitoare de trai și o populație mică pentru piața imobiliară din Hawaii în 2018? Este o piață pentru cumpărători sau un paradis pentru vânzătorii de proprietăți de vânzare în Hawaii? Piața imobiliară din Hawaii este un val important, sau este la un pas de dezastru?

Într-un clasament de o sută de zone metropolitane americane, orașul Honolulu sa situat pe locul 67 în ceea ce privește vânzările de locuințe așteptate și creșterea prețurilor. Acesta a înregistrat o creștere de 3,11% a prețului și o creștere a proprietății de vânzare în Hawaii de 1,43% în ultimul an.

Proprietate pentru prețurile de vânzare în Hawaii, prețurile locuințelor de o singură familie în Oahu au crescut cu 2,7% între 2016 și 2017, iar experții prevăd că prețul mediu ar putea crește în 2018.

Piața imobiliară din Hawaii a fost mult timp într-o stare de sărbătoare sau foamete perpetuă. Este perfect pentru cei ultra-bogați care caută proprietăți de vânzare de top din Hawaii, dar pot oferi adesea puține opțiuni pentru o populație ocupată în mare parte în industria serviciilor și ospitalității. 2018 s-ar putea schimba pe măsură ce mai mulți investitori se vor transforma în proprietăți deținute de Hawaii, care sunt mai mici decât doar două și trei sute de metri pătrați ca mijloc de a oferi locuințe mai accesibile.

Cele mai bune locuri pentru a trăi în Hawaii este Honolulu, este cel mai mare oraș din Hawaii și numele său înseamnă "port adăpostit" și se bucură de unele dintre cele mai înalte niveluri de viabilitate ale oricărui oraș din țară și o rată scăzută a criminalității. Poziția orașului îi permite să acționeze ca o poartă pentru turism pentru restul insulelor.

 Paia este locul preferat pentru mulți hawaii, deoarece este un oraș mai puțin turistic și mai autentic.

Piața mică Paia face mai dificilă prezicerea pieței Honolulu, care a înregistrat creșteri mici dar constante.

Hawaii pare liber să se bucure de un alt an de creștere constantă în ceea ce privește valorile medii ale proprietăților de vânzare în Hawaii și va rămâne unul dintre cele mai scumpe locuri din țară în care să locuiască.

  •  
    Mutarea la Hawaii. Expatriați și locuiți în Hawaii

        Cine dintre voi nu a visat nici măcar o clipă să vă petreceți viața relaxantă? Poate într-unul din acele locuri minunate, unde e imposibil să nu fii extatic. Și dacă ți-am spus că cumpărarea unei proprietăți într-unul din aceste locuri se poate dovedi a fi soluția pentru monotonia zilnică? ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 10574

DE VÂNZARE Casă, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

20,544,938.39RON
DE VÂNZARE
Casă

790 m²
Sa redus de la 8 milioane dolari privare de tip inchis Marina / golf comunitate..
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB